Το πρώτο yakiniku εστιατόριο στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε στο Κολωνάκι, στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και την καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης. Ο χώρος είναι αφιερωμένος στο fine dining και την εμπειρία του Ιαπωνικού ψησίματος στη σχάρα συνοδευόμενο από fusion Ιαπωνικά cocktail.
Ο σχεδιασμός βασίζεται στη χρήση Ιαπωνικών αρχιτεκτονικών στοιχείων, ενταγμένων σε ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Μια πλατιά σκάλα που περιβάλλεται από έναν κάθετο κήπο, οδηγεί στην είσοδο του εστιατορίου. Οι πελάτες εισέρχονται στο χώρο μέσα από μια κόκκινη δερμάτινη πόρτα και βρίσκονται σε ένα σκοτεινό χώρο με θεατρική ατμόσφαιρα. Εστιασμένος φωτισμός μικρής δέσμης τονίζει τα τραπέζια φαγητού ενώ η μπάρα, που είναι επενδυμένη με μάρμαρο διαπερατό από το φως, φωτίζει τον κύριο χώρο.
Ο χώρος φαγητού είναι φυσικά διαχωρισμένος σε ένα ξύλινο υπερυψωμένο αναβαθμό, όπου τα τραπέζια και τα καθίσματα είναι σκαμμένα στο δάπεδο. Τα τραπέζια φαγητού διαχωρίζονται μεταξύ τους με ξύλινα στοιχεία, ενώ βελούδινες κουρτίνες προσφέρουν απόλυτη απομόνωση και ιδιωτικότητα στους πελάτες, ώστε να απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, δίχως παπούτσια.